De handdoekautomaat is een product waar u niet zonder kunt op kantoor. Het is prettig voor uw medewerkers, klanten en gasten om na het toiletgebruik de handen te kunnen wassen en drogen op een hygiënische manier. Maar handdoekautomaten zijn er in alle soorten en smaken. Met gevouwen handdoekjes, met handdoekrollen. Papier, katoen of een combinatie van deze twee. Welke moet u kiezen voor uw bedrijf?

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. De handdoekautomaten die wij in de regio Ijsselstein Utrecht veel installeren, bijvullene en onderhouden komen uit de ‘Aquarius’-lijn van Kimberly Clark. Door de unieke combinatie van deze handdoekautomaat en de Airflex handdoekrollen heeft u een gouden combinatie in handen. U kunt tot wel 40% besparen!

Neem direct contact op
  • De ‘volume-formule’ – Grotere volumes zorgen voor meer gebruiksgemak, minder bijvultijd en efficiëntere inzet van mensen en materiaal. U kunt tot wel 40% besparen op uw handdoekautomaten! 
  • Full Service bruikleen – u kunt de handdoekautomaat en dispensers gratis gebruiken, en betaald enkel voor de gebruiksartikelen.
  • Regelmatig aanvulling handdoekautomaten – eens in de 2 tot 4 weken komen wij de handdoekautomaten bijvullen. Geen omkijken meer naar lege automaten.
  • 24/7 Full Service – wij installeren, (bij)vullen en onderhouden uw handdoekautomaten wanneer het nodig is.
  • Ruim assortiment handdoeken – van papieren tot katoenen handdoeken voor uw handdoekautomaat. Wij hebben precies wat bij uw organisatie past.

Onze Airflex handdoekrol

De Airflex handdoekrol is sterker, duurzamer en goedkoper dan de handdoekken die u gewend bent. De Airflex handdoekjes zijn door de combinatie van papier en katoen supersterk, maar toch zacht voor de handen. Airflex handdoekjes nemen sneller en meer vocht op, waardoor u effectiever handen kunt drogen. Ze komen ook makkelijk uit de handdoekautomaat, zonder scheuren. Dit bij elkaar zorgt voor meer gebruiksgemak, en dat leidt tot tevreden klanten (en medewerkers).

Leverancier en service van handdoekautomaten in Ijsselstein Utrecht

Wie zijn wij? The Healthy Workplace wordt geleid door Menno Slot, leverancier en service van handdoekautomaten, ook in Ijsselstein Utrecht. U krijgt bij ons een uniek full service bruikleen concept. Dat betekent dat u de handdoekautomaat en dispensers gratis kunt gebruiken. U betaalt alleen de gebruiksartikelen, die wij eens in de 2 tot 4 weken komen bijvullen in de voorraad. Zo bent u altijd verzekerd van een schone, verzorgde en frisse ruimte voor uw gasten, klanten en medewerkers.

The Healthy Workplace werkt met de ‘volume-formule’, een duurzame manier van sanitaire dienstverlening. Grotere volumes zorgen voor meer gebruiksgemak, minder bijvultijd en efficiëntere inzet van mensen en materiaal.

Neem direct contact op
Menno Slot - The Healthy Workplace

De juiste handdoekautomaat voor uw bedrijf?

Zoekt u een handdoekautomaat en komt u uit de regio Ijsselstein Utrecht? Wilt u ook besparen op de sanitaire dienstverlening, groener en duurzamer worden tot in het kleinste kamertje? Neem vrijblijvend contact op met Menno Slot, de drijvende kracht achter The Healty Workplace. In een persoonlijk gesprek kijkt hij graag met u mee naar de juiste oplossing en de beste handdoekautomaten voor uw bedrijf.

Mail voor een afspraak naar: info@thehealthyworkplace.nl of bel: 06 –  52 88 17 93.

Ja, ik wil graag meer informatie.