U staat als facilitair manager voor een tijdrovende klus: het nalopen en vervangen van de toiletbrillen in uw bedrijf. Een toiletbril is een gebruiksvoorwerp dat slijt en stuk kan gaan door intensief (of verkeerd) gebruik.

Maar wat doet u als een toiletbril versleten of kapot is? U denkt dat u met een ritje naar de bouwmarkt of groothandel klaar bent. Nieuwe bril installeren en weer door.

Maar wist u dat er honderden verschillende keramieken toiletpotten zijn, met elk hun eigen soort toiletbril en klep. Zelfs binnen uw bedrijf heeft u misschien door de jaren heen verschillende soorten en formaten staan of hangen.

Waar moet u beginnen met de zoektocht naar een passende toiletbril? Het kost veel tijd en dat heeft u niet. Het liefst zou u het vervangen van de toiletbrillen in het bedrijf willen uitbesteden. Goed nieuws: dat kan nu.

Toilet Seat Service

Besteed het vervangen van toiletbrillen uit aan ‘The Healthy Workplace’ met de ‘Toilet Seat Service’.

Pakket 1 – Alles uitbesteden

  • U laat de complete zoektocht naar het juiste formaat en model toiletbril door ons doen.
  • U koopt de juiste toiletbril via ons in.
  • Het monteren van de toiletbril(en) doen wij voor u.
Neem direct contact op

Pakket 2 – Toiletbril zelf monteren

  • U laat de complete zoektocht doen naar het juiste formaat en model toiletbril door ons doen.
  • U koopt de juiste toiletbril via ons in.
  • U installeert zelf de toiletbril(len) in uw bedrijf.
Neem direct contact op

Wilt u meer informatie?

Wij kunnen een hoop voor u doen! Van het zoeken naar en selecteren van de juiste toilet formaat en model toiletbril tot aan het monteren aan toe.

Bespreek de mogelijkheden op maat voor uw bedrijf. Bel Menno Slot op telefoonnummer: 06 –  52 88 17 93. Of stuur een e-mail: info@thehealthyworkplace.nl.

Ja, ik wil graag meer informatie.