Ja, het kan anders. U kunt een lekker ruikend bedrijf en blije klanten krijgen, zelfs zonder diepgaande geurpsychologie, geurmarketingstrategie en ander blabla. Wij helpen u graag aan luchtverfrissers die gewoon hun werk doen. Praktisch en toegankelijk. Niks geen klanten verleiden. U bent graag transparant en eerlijk, ook over de inzet van luchtverfrissers.

The Healthy Workplace helpt

Wij zijn specialist in sanitaire bedrijfshygiëne en helpen u bij het schoon, verzorgd en fris houden van uw bedrijf. Onze klanten vroegen steeds vaker of we naast luchtverfrissers in toiletruimtes ook iets konden doen met geur in de entree, vergaderzaal, kantoren of hotelkamers. Zo is de geurenservice ontstaan.

Vraag naar de mogelijkheden.

Hoe herkent u dit?

  • U hoort steeds vaker over geurmarketing, maar vindt het een hoop poeha.
  • U snapt dat geur invloed heeft op het gevoel van klanten of medewerkers, maar u hebt geen behoefte aan wetenschappelijke analyses of doordachte geurmarketingstrategieën om de klant te verleiden.
  • U vraagt zich af of een lekker ruikend bedrijf simpeler kan.

Scents Service

Geur zorgt voor sfeer en beleving. In een fijn ruikende ruimte voelt uw klant zich welkom, prettig, fris, energiek, positief of ontspannen. En soms wilt u ook gewoon een nare geur maskeren. Genoeg redenen om de juiste geur op de juiste plek te verspreiden. Wij helpen u hier graag bij.

Voor elke ruimte de perfecte geur

De Scents Service is beschikbaar voor sanitaire ruimtes, ontvangsthal, receptie, wachtkamer, lobby, vergaderzalen, kantoren, en elke andere ruimte die u met geur wilt verfrissen.

De juiste geur voor uw bedrijf

Samen kijken we met een eenvoudige geurtest welke geur het beste bij uw bedrijf past. Daarna zorgen wij dat de luchtverfrisser op de juiste plek komt te hangen. Met het service abonnement wordt de dispenser regelmatig bijgevuld en zorgt zo voor een continue luchtkwaliteit.

Gemakkelijk en snel zelf uw geurintensiteit instellen

Natuurlijk werken wij daar ook transparant in. Via een tabletsysteem krijgt u automatisch bericht wanneer uw dispenser is bijgevuld en hoeveel er is bijgevuld. Ook is er een app beschikbaar waarmee u zelf de geurintensiteit kunt instellen.

Onze Scents Service bestaat uit
  • Dispenser met etherische olie.
  • Bepaal zelf eenvoudig welke geur bij uw bedrijf past.
  • Service: regelmatig bijvulling van de verfrisser.
  • Continue een lekker ruikend bedrijf.
Ik wil graag meer informatie.

Wilt u meer informatie?

Wilt u de mogelijkheden in uw bedrijf bespreken? Wij leggen u in een persoonlijk gesprek graag uit hoe de Scents Service werkt.

Bel dan met Menno Slot, op telefoonnummer: 06-52881793, of stuur een e-mail naar: info@thehealthyworkplace.nl of stuur een LinkedIn bericht.

Ja, ik wil graag meer informatie.