Toiletbezoek, daar zit een luchtje aan

Geur doet veel voor het welzijnsgevoel van uw gasten, klanten, medewerkers én uzelf. De ene geur zorgt voor een schoon & hygiënisch gevoel, de andere geur ontspant of maakt juist vrolijk en energiek.

Wij zorgen er met luchtverfrissers voor dat uw bedrijf altijd goed ruikt. Fris en hygiënisch waar het hoort, ontspannen of activerend waar u dat wilt.

Denkt u zich in: wat zou het betekenen voor de werksfeer en de beleving van uw klanten wanneer subtiele geuren de ruimtes van uw bedrijf vullen? De entree, vergaderzalen én uiteraard het sanitair.

Onze luchtverfrissers zijn compacte systemen, makkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik.

Service Plus

  • Wij werken met een fullservice bruikleensysteem. Dat betekent onder andere dat u geen huur betaalt, maar alleen de vullingen die u bij ons afneemt. De dispensers en automaten zijn dus gratis.
  • U heeft geen omkijken naar de luchtverfrissers. U wordt volledig ontzorgd, want eens per 2 tot 4 weken komen wij bij u langs om de voorraad up to date te houden. Zo bent u altijd verzekerd van frisse geuren en een positieve ervaring van uw bezoekers, klanten en medewerkers.
  • U krijgt van ons 24/7 service, dat betekent dat wij direct vervanging regelen indien een apparaat stuk gaat. Binnen 24 uur is de storing opgelost.

Luxe geuren voor een chiquere uitstraling

Naast de standaard luchtverfrissers kunt u ook kiezen voor luxe geuroplossingen. Voor de ultieme beleving! Denkt u bijvoorbeeld aan de chique diffusers (geurstokjes) en andere producten van Mr. & Mrs. Fragrance. In Italië is dit merk al heel populair bij bedrijven en het verovert nu ook de Nederlandse markt. Gaat u ook voor een high end geurbeleving? Neem contact op om de mogelijkheden op maat te bespreken.

Wilt u meer informatie?

Wilt u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en oplossingen voor uw bedrijf bespreken?

Bel dan met Menno Slot op telefoonnummer: 06 –  52 88 17 93

Stuur een e-mail: info@thehealthyworkplace.nl of een LinkedIn bericht.

Ja, ik wil meer informatie