Menno Slot

Ik ben Menno Slot en woon in Zeewolde. Na jarenlang te hebben gewerkt als ‘accountmanager sanitair’, besloot ik als zelfstandig ondernemer in sanitaire dienstverlening voor bedrijven verder te gaan om organisaties verder te helpen.

Vanuit ‘The Healthy Workplace’ deel ik graag mijn jarenlange kennis en ervaring omtrent sanitaire dienstverlening voor bedrijven met u en uw organisatie. Ik kan u helpen bij het doorvoeren van sanitaire besparingen in uw bedrijf van tussen de 10 en 40%. Soms zelfs meer. Dit doen wij vanuit ‘The Healty Workplace’ met ons full service bruikleen concept.

Wilt u weten hoe we ook in uw bedrijf zo’n besparing concreet kunnen maken? Bent u nieuwsgierig naar onze totaal eigen kijk op de toekomst van uw bedrijfstoiletten?

Innovatie en vernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel. Net als duurzaamheid en besparingen. Wij pakken de sanitaire dienstverlening voor bedrijven net even anders aan. Door de samenwerking met nationale en internationale leveranciers ligt die weg voor vernieuwing open!

Wilt u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en oplossingen voor het sanitair in uw bedrijf bespreken? Bel mij dan gerust.

Menno Slot,
Telefoonnummer: 06 –  52 88 17 93

Natuurlijk kunt u ook mailen: info@thehealthyworkplace.nl. 

Hopelijk tot snel, we helpen u graag met uw sanitaire bedrijfshygiëne.

Menno Slot - The Healthy Workplace

Kennismaken? 

Wilt u vrijblijvend kennismaken en erachter komen welke besparingen ik kan doen in de sanitaire dienstverlening van uw bedrijf?

.

Bel of mail voor een afspraak om vrijblijvend kennis te maken.