Skip to main content

Over ons

Wij zijn een bedrijf in sanitaire dienstverlening voor bedrijven, dat het graag net even anders doet. Innovatie en vernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel. Alles om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Even voorstellen - Menno slot

Ik ben Menno Slot, gevestigd in Zeewolde en oprichter van The Healthy Workplace. Na een langdurige carrière als accountmanager in sanitaire producten, heb ik gekozen voor het pad van zelfstandig ondernemerschap, gespecialiseerd in sanitaire dienstverlening voor bedrijven.

Bij The Healthy Workplace zet ik mijn uitgebreide expertise in om aanzienlijke sanitaire besparingen voor uw bedrijf te realiseren, die kunnen oplopen tot wel 40% en soms zelfs meer.

Innovatie, duurzaamheid en kostenbesparing

Innovatie en vernieuwing zijn de kernwaarden van The Healthy Workplace, net als duurzaamheid en kostenbesparing. Wij benaderen sanitaire dienstverlening op een frisse en efficiënte manier. Dankzij onze samenwerking met zowel nationale als internationale leveranciers hebben wij de deuren geopend naar continue vernieuwing.

Uniek bruikleen concept

Bij The Healthy Workplace deel ik graag mijn uitgebreide ervaring en diepgaande kennis over sanitaire diensten met u en uw organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van significante sanitaire besparingen voor bedrijven, variërend van 10% tot zelfs 40%, en soms meer. Dit doen wij via ons innovatieve fullservice bruikleenconcept.

Persoonlijk contact en maatwerk

Persoonlijke service staat bij ons centraal. Ik ben altijd bereikbaar om met u mee te denken over de beste oplossingen voor uw organisatie. Van het leveren van een passende offerte tot het beheren van uw voorraden, wij zorgen voor een naadloze ervaring.

Voor een persoonlijk gesprek over de sanitaire oplossingen voor uw bedrijf, bel mij gerust. Onze 24/7 service garandeert dat we altijd klaar staan wanneer u ons nodig heeft.

Hopelijk tot snel, we helpen u graag met uw sanitaire bedrijfshygiëne.

Menno Slot

Essentiële producten voor handhygiëne en frisse (toilet)ruimtes.

Bent u benieuwd hoe The Healthy Workplace ook in uw organisatie aanzienlijke besparingen kan realiseren en de toekomst van uw bedrijfstoiletten kan transformeren? Innovatie, vernieuwing, duurzaamheid, en kostenbesparing zijn onze speerpunten.

  • Full-service: Unieke bruikleen van gratis apparatuur, regelmatige voorraadaanvullingen, en kastenservice.
  • Full-service +: Alle voordelen van onze full-service, plus bijvullen van dameshygiëne boxen en onderhoud van luchtverfrissers.
  • Geuren service: Op maat gemaakte FRIS parfum dispensers voor elke ruimte, inclusief een gratis geurentest om uw favoriete etherische geuren te ontdekken en regelmatig onderhoud.
  • Tank tot tank soap service: Geen gedoe meer met losse flacons, extra dozen en plastic verpakkingen. We vullen jouw zeepcontainer rechtstreeks van tank tot tank, handig!

Onze voordelen

Alles op rolletjes! Alle voordelen van The Healthy Workplace op een rij.