Skip to main content

VERZENDKOSTEN

Voor alle bestellingen vanaf € 195,- ex btw worden geen verzendkosten berekend.

Onder de € 195,- berekenen wij € 12,50

Let op: bij betaling onder rembours zijn wij genoodzaakt om ‘rembourskosten’ in rekening te brengen. Wilt u hiervan gebruik maken? Neem dan contact op met Menno Slot.

Verzendkosten zijn inclusief BTW.

VERZENDKOSTEN BUITENLAND
Verzendkosten buiten Nederland zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Verzendkosten zijn inclusief BTW.

LEVERTIJDEN

The Healthy Workplace probeert uw bestelling binnen 48 uur te bezorgen. Dit is wel afhankelijk van de gekozen betaalmethode.

Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd.

BESTELLING ZELF AFHALEN

Het is niet mogelijk uw bestelling zelf af te halen.

REMBOURS

U betaalt rechtstreeks aan de pakketbezorger op het moment dat u het pakket ontvangt. Zorg dus dat u het gehele bedrag contant in huis heeft wanneer de pakketbezorger bij u langs komt. Treft de TNT Post medewerker u niet thuis, of heeft u het gehele bedrag niet bij de hand, dan krijgt u van de TNT Post medewerker een afhaalbericht. Het pakket wordt dan voor u klaargelegd op een postkantoor bij u in de buurt. Het pakket blijft vervolgens nog twee weken lang op het postkantoor liggen. Op het postkantoor kunt u vrijwel altijd ook pinnen voor uw het voldoen van uw bestelling.

Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij rembourskosten in rekening (+ de normale verzendkosten)

Een remboursbetaling is niet mogelijk voor een verzending buiten Nederland.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Annuleren & Retourneren

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien The Healthy Workplace reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. The Healthy Workplace zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Wij adviseren om bij retournering te kiezen voor de pakketpost van PostNL.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan The Healthy Workplace kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan The Healthy Workplace heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Wilt u meer informatie?

Wilt u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en oplossingen voor uw bedrijf bespreken?

Bel dan met Menno Slot op telefoonnummer: 06 –  52 88 17 93

Stuur een e-mail: info@thehealthyworkplace.nl of een LinkedIn bericht.