Skip to main content

Unieke bruikleensysteem

Volledige ontzorging met efficiëntie en gemak!

Ons unieke bruikleen concept

Bij The Healthy Workplace begrijpen we dat een schone en goed onderhouden werkomgeving essentieel is voor uw bedrijf. Daarom hebben wij een succesvol full-service concept ontwikkeld dat u volledig ontzorgt en zorgt voor een optimale voorraadbeheer. Met onze unieke bruikleensysteem bieden wij een flexibele en kosteneffectieve oplossing die volledig is afgestemd op uw behoeften.

Bezoekfrequenties op maat

Ons full-service concept biedt verschillende bezoekfrequenties, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw bedrijf past:

  • 1 x per 2 weken
  • 1 x per 4 weken
  • 1 x per 6 weken
Geurendispenser met app bedienbaar

Hoe werkt ons bruikleen concept?

  • Evaluatie en installatie: We beginnen met een grondige evaluatie van uw huidige sanitaire voorzieningen en behoeften. Op basis hiervan installeren wij de benodigde automaten en dispensers, allemaal gratis.
  • Regelmatige bezoeken: Afhankelijk van de gekozen bezoekfrequentie, komen wij regelmatig langs om uw voorraad te controleren en aan te vullen. Dit zorgt ervoor dat uw schoonmaakdienst altijd voorzien is van de benodigde materialen.
  • Directe ondersteuning bij storingen: In geval van storingen bieden wij snelle en effectieve oplossingen binnen 24 uur, zodat uw bedrijf zonder onderbrekingen kan blijven functioneren.

Voordelen van onze bruikleen concept:

  • Kostenbesparing: Ons bruikleensysteem zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen. U hoeft geen dure apparatuur aan te schaffen, aangezien wij gratis automaten en dispensers leveren.
  • Gratis automaten en dispensers: Wij bieden hoogwaardige automaten en dispensers zonder extra kosten. Dit betekent dat u geen investeringen hoeft te doen in dure apparatuur.
  • Regelmatige aanvulling van voorraad: Wij zorgen ervoor dat uw voorraad altijd up-to-date is. Onze regelmatige controles en aanvullingen garanderen dat u nooit misgrijpt.

Kies voor ons unieke bruikleen concept en ervaar de voordelen van een volledig ontzorgde en efficiënte sanitaire dienstverlening. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen.

Grijp nooit mis!

Tijdens onze bezoeken controleren wij uw voorraad en vullen wij eventuele tekorten aan. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw schoonmaakdienst nooit zonder de benodigde materialen komt te zitten en u altijd een optimale voorraad in huis heeft. Dit bespaart u tijd en voorkomt onnodige onderbrekingen in uw dagelijkse bedrijfsvoering.

Snelle storingsoplossing

Mocht er onverhoopt een storing ontstaan, dan staan wij klaar om deze binnen 24 uur voor u op te lossen. Onze snelle en efficiënte storingsdienst zorgt ervoor dat uw sanitaire voorzieningen altijd operationeel blijven.

Handdoekautomaten montageservice

Essentiële producten voor handhygiëne en toiletruimten

Complete oplossingen voor een gezondere, schonere werkplek. Complete duurzame groene oplossingen voor een gezondere, schonere werkplek.

Full-service

+ Uniek bruikleensysteem
+ Gratis automaten en dispensers.
+ Regelmatige aanvulling van voorraad
+ Altijd 24/7 full service.

Full-service+

+ Full-service
+ Alle Full-service voordelen
+ Geurenservice
+ Tank tot tank Soapservice
+ En meer!

Geuren service

+ Dé parfum automaat voor iedere ruimte.
+ FRIS parfum dispensers.
+ Gratis geurentest.
+ Onderhouden
+ Meer!