Skip to main content

FRISparfum geurdispensers

Geuren beïnvloeden rechtstreeks de emoties en gedrag van mensen. Een aangename geur heeft bewezen een positief effect te hebben op je bezoeker, klant en werkomgeving.

Voor een aangename geurbeleving op de werkvloer!

Bij The Healthy Workplace begrijpen we dat geuren een krachtig hulpmiddel zijn om de sfeer en productiviteit in uw werkruimte te verbeteren. Onze FRISparfum geurdispensers zijn speciaal ontworpen om een aangename geurbeleving te bieden in elke ruimte, van kantoren tot lobby’s en vergaderruimtes.

Fijne eerste indruk

Een aangename eerste indruk is cruciaal voor bezoekers en klanten. Onze FRISparfum geurdispensers zorgen ervoor dat elke ruimte direct een positieve indruk maakt door een subtiele, maar aangename geur af te geven. Dit helpt om bezoekers zich welkom en ontspannen te laten voelen.

Prettige werkomgeving

Een fijne geurbeleving draagt bij aan een prettige werksfeer voor zowel bezoekers als collega’s. Dit zorgt voor een omgeving waarin iedereen zich goed voelt en optimaal kan presteren.

Onze geurenservice

Onze geurdispensers

FRISparfum geurdispensers zijn beschikbaar in diverse geuren en kleuren, zodat ze perfect passen bij uw interieur en voorkeuren. We komen langs met een koffer vol diverse etherische oliën, zodat u de geur kunt kiezen die het beste bij uw ruimte past. Het is tevens mogelijk om de dispensers in elke gewenste kleur te leveren.

Onze geurenservice omvat:

  • Etherische oliën: Hoogwaardige geuren die een natuurlijke en aangename geurbeleving bieden.
  • Met App bedienbaar: Gemakkelijk te bedienen en aan te passen via een app.
  • Diverse geuren: Beschikbaar in een breed scala aan geuren om aan al uw behoeften te voldoen.
  • Diverse kleuren: De geurdispensers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze naadloos integreren in uw interieur.
  • Dé Parfum Automaat voor iedere ruimte: Ideaal voor entree, lift, vergaderruimte, toiletruimte, sporthallen en pantry.

Ontdek de voordelen van FRISparfum geurdispensers van The Healthy Workplace voor een aangename geurbeleving in elke ruimte.

Gemakkelijk en snel zelf uw geurintensiteit instellen

Wij werken ook transparant. Via een tabletsysteem krijgt u automatisch bericht wanneer uw dispenser is bijgevuld en hoeveel er is bijgevuld. Ook is er een app beschikbaar waarmee u zelf de geurintensiteit kunt instellen.

Onze geuren

The Healthy Workplace biedt geurdispenser oplossingen voor iedere ruimte. Van luxe etherische parfum dispensers, entree en lift, plafond geuren tot chemische luchtverfrissers. Onze FRISparfum geurdispensers zijn ontworpen om elke ruimte te verrijken met een aangename geur, waardoor een positieve en productieve omgeving wordt gecreëerd.

  • Entree en lift

Een aangename geur in de entree en lift zorgt voor een positieve eerste indruk en een gastvrije sfeer.

  • Vergaderruimte

De juiste geur in de vergaderruimte kan de concentratie verbeteren en een productieve sfeer bevorderen.

  • Toiletruimte

Een schone en aangename geur in de toiletruimte draagt bij aan het comfort en de tevredenheid van bezoekers en werknemers.

  • Sporthallen

In sporthallen kan een frisse geur helpen om een gevoel van energie en verfrissing te creëren.

  • Pantry

Een prettige geur in de pantry maakt de pauzes aangenamer en zorgt voor een ontspannen sfeer.