Skip to main content

Toiletrolautomaat

Ontdek hoe toiletrolautomaat met jumborollen van The Healthy Workplace bijdragen aan een fris toilet en tevreden klanten met duurzame en hygiënische oplossingen.

Toiletpapierautomaten met jumborollen die maken pas meters!

Ontdek hoe de toiletrolautomaat met jumborollen van The Healthy Workplace bijdraagt aan een fris toilet en tevreden klanten met duurzame en hygiënische oplossingen. Onze extra lange Jumbo-rollen van 280 meter zijn speciaal ontworpen voor toiletpapierautomaten en bieden tal van voordelen die uw sanitaire dienstverlening efficiënter en duurzamer maken.

Voordelen van onze toiletpapierautomaten

 • Uniek design: Stijlvol en modern, past in elke sanitaire ruimte.
 • Keuze uit diverse uitstralingen: Verschillende typen automaten passen perfect bij de uitstraling van uw bedrijf: RVS (Roestvrij staal), Soft touch, Mooi wit / zwart.
 • Volledig gebruik van papier: Dankzij de restrol functie wordt al het papier benut, waardoor verspilling wordt geminimaliseerd.
 • Grote capaciteit: De extra lange rollen van 280 meter zorgen ervoor dat de automaten minder vaak hoeven te worden bijgevuld.
 • Efficiënt voorraadbeheer: Minder frequent bijvullen en minder verpakkingsmateriaal betekent efficiënter beheer en lagere kosten.
 • Minder vaak lege automaten: Constante beschikbaarheid van toiletpapier verhoogt de tevredenheid van medewerkers en bezoekers.
 • Minder afval: Minder afval en verpakkingsmateriaal dragen bij aan een schonere en milieuvriendelijkere werkomgeving.
 • Minder sjouwen en minder tijd kwijt aan bijvullen: Minder sjouwen en fysieke belasting voor het schoonmaakpersoneel draagt bij aan hun welzijn en duurzame inzetbaarheid.

Fullservice voor toiletpapierautomaten

De THWP.nl jumbo rol dispenser is de enige jumbo automaat met een restrol functie, wat betekent dat al het papier volledig wordt gebruikt.

Minder frequent bijvullen

Dankzij de grotere capaciteit van deze rollen hoeft uw schoonmaakpersoneel de toiletpapierautomaten veel minder vaak bij te vullen. Dit bespaart tijd en vermindert de onderbrekingen tijdens de werkdag, waardoor uw medewerkers zich kunnen concentreren op andere belangrijke taken. Minder bijvullen betekent ook minder kans op lege dispensers, wat de tevredenheid van uw bezoekers verhoogt.

Minder sjouwen

Minder vaak bijvullen betekent ook minder sjouwen met zware dozen vol toiletpapier. Dit vermindert de fysieke belasting voor uw schoonmaakpersoneel en draagt bij aan hun welzijn en duurzame inzetbaarheid. Minder sjouwen resulteert ook in minder tijd kwijt aan bijvullen, wat bijdraagt aan een hogere productiviteit.

Kostenbesparingen

Door de verhoogde efficiëntie en verminderde noodzaak voor frequente voorraadbestellingen, kunnen bedrijven aanzienlijke kostenbesparingen realiseren. Minder vaak bijvullen betekent lagere arbeidskosten en minder uitgaven aan verpakkingsmateriaal en transport.

Uniek bruikleensysteem voor toiletpapierautomaten

Profiteer van ons innovatieve full-service bruikleensysteem. U betaalt geen huur, maar alleen voor de vullingen die u afneemt. De zeepdispensers en toiletpapierautomaten zijn dus gratis te gebruiken. Dit systeem biedt duurzame en kostenbesparende oplossingen die uw verwachtingen zullen overtreffen.

Regelmatige aanvulling van voorraad

Wij nemen het voorraadbeheer volledig uit handen. Elke 2 tot 4 weken bezoeken wij u persoonlijk om de voorraad up-to-date te houden, zodat u altijd verzekerd bent van een schone, verzorgde en frisse ruimte voor uw gasten, klanten en medewerkers.

24/7 service

Bij The Healthy Workplace krijgt u toegang tot onze 24-uurs service. Wij staan altijd voor u klaar en bieden snelle hulp bij problemen. Onze 24/7 service betekent dat we vaak binnen 8 uur ter plaatse zijn. Belt u ’s ochtends, dan staan we soms al aan het eind van de middag bij u voor de deur. Bij storingen of defecten aan toiletpapierautomaten komen wij dezelfde dag nog langs met een vervangend apparaat.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in onze toiletpapierautomaten en jumborollen? Wilt u meer weten over hoe ze uw bedrijf kunnen helpen om hygiënischer en efficiënter te worden? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en ontdek de mogelijkheden die The Healthy Workplace u kan bieden. Samen zorgen we voor een schonere, veiligere en duurzamere werkomgeving.

Keuze uit diverse uitstralingen

Bij The Healthy Workplace bieden we verschillende typen toiletpapierautomaten die perfect aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf.

 • RVS (Roestvrij staal): Voor een moderne en strakke look.
 • Soft touch: Voor een zachte en elegante afwerking.
 • Mooi wit / zwart: Voor een stijlvolle en chique uitstraling.

Heeft u een specifieke kleur in gedachten? Wij kunnen ervoor zorgen dat de automaten perfect passen bij uw huisstijl.

Meters maken met onze Jumborollen!

Onze extra lange Jumbo-rollen van 280 meter zijn speciaal ontworpen voor toiletpapierautomaten en bieden tal van voordelen die uw sanitaire dienstverlening efficiënter en duurzamer maken.

Vermindering van verpakkingsmateriaal

De langere levensduur van elke rol betekent dat er minder rollen nodig zijn over een bepaalde periode. Dit resulteert in een aanzienlijke vermindering van het verpakkingsmateriaal, wat niet alleen kosten bespaart maar ook bijdraagt aan een lagere milieu-impact. Dit sluit perfect aan bij onze inzet voor duurzaamheid binnen The Healthy Workplace. Minder verpakkingsmateriaal betekent ook minder afval en een schonere omgeving.

Minder afval

Doordat de rollen langer meegaan, wordt er minder afval geproduceerd in de vorm van lege hulzen en verpakkingen. Dit draagt bij aan een schonere en milieuvriendelijkere werkomgeving. Minder afval betekent minder kosten voor afvalbeheer en een kleinere ecologische voetafdruk, wat bijdraagt aan een duurzamer bedrijf.

Meters maken met onze, Jumbo rollen voor toiletpapierautomaten

Alle voordelen van Sanitaire Full-Service voor uw ruimte!

 • Uniek bruikleensysteem zorgt voor kostenbesparing
 • Gratis automaten en dispensers
 • Regelmatig aanvulling van voorraad
 • Alles volledig uitgepakt en in de kast
 • 24/7 full service

Profiteer van Full-Service Plus:

Geurendispenser met app bedienbaar

Toiletpapierautomaten voor diverse sectoren en branches

Onze toiletpapierautomaten met jumborollen zijn ideaal voor gebruik in verschillende sectoren, waaronder:

Onze toiletpapierautomaten met jumborollen zijn ideaal voor branches zoals:

 • Kantoorruimtes
 • Zorginstellingen
 • Scholen en onderwijsinstellingen
 • Industrie en fabrieken
 • Sportscholen, yoga studios en fitnesscentra
 • Hotels en accommodaties
 • Winkels en winkelcentra
 • Overheidsinstellingen
 • En meer!

Essentiële producten voor handhygiëne en toiletruimten

Complete oplossingen voor een gezondere, schonere werkplek. Complete duurzame groene oplossingen voor een gezondere, schonere werkplek.

Full-service

+ Uniek bruikleensysteem
+ Gratis automaten en dispensers.
+ Regelmatige aanvulling van voorraad
+ Altijd 24/7 full service.

Full-service+

+ Full-service
+ Alle Full-service voordelen
+ Geurenservice
+ Tank tot tank Soapservice
+ En meer!

Geuren service

+ Dé parfum automaat voor iedere ruimte.
+ FRIS parfum dispensers.
+ Gratis geurentest.
+ Onderhouden
+ Meer!