Skip to main content

Groene dameshygienebox als milieuvriendelijk alternatief

Ontdek het groene alternatief voor de dameshygienebox van The Healthy Workplace, duurzaam en eenvoudig in gebruik.

De meest duurzame Dames Hygiënebox

In een tijd waarin duurzaamheid voorop staat, biedt The Healthy Workplace een innovatieve oplossing voor dameshygiëne: de groene dameshygienebox. Deze milieuvriendelijke box kan eenvoudig bij het normale afval worden gedeponeerd, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Voordelen van de Bio-bin

 • Hygiënische wisseling: Bij een maandelijkse of tweewekelijkse wissel kan uw schoonmaakbedrijf de dameshygiëneboxen op een hygiënische wijze wisselen. Hierbij wordt de zak met de deksel volledig vervangen, inclusief de volledig biologisch afbreekbare cartridge.
 • Milieuvriendelijk: De Bio-bin draagt het ** certificaat carbon food print, wat betekent dat het een verantwoorde keuze is voor het milieu.
 • Kostenefficiënt: Met de Bio-bin kunt u een prijsreductie van minimaal 40-50% realiseren. Dit systeem bespaart niet alleen kosten, maar vermindert ook de hoeveelheid afval en energieverbruik.
 • Goed ontworpen design: De Bio-bin heeft een strak en modern design, wat een aanwinst is voor elke damestoilet.
 • Flexibele en gemakkelijke wisseling: De wisseling wordt uitgevoerd door uw eigen schoonmaakbedrijf, wat betekent dat u kunt wisselen wanneer nodig zonder extra inspanning of kosten.

Bio-bin Dispenser

The Healthy Workplace introduceert een revolutionaire dameshygiënebox die niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook uiterst functioneel is. Deze duurzame oplossing wordt geleverd met een stijlvolle Bio-bin dispenser in wit/zwart, ontworpen om aan de wand te hangen voor een optimale ergonomische plaatsing in uw toilet.

De slimste sanitaire afvalverwerking

De Bio-bin van The Healthy Workplace wordt erkend als ’the world’s smartest sanitary disposal unit’. Dit unieke systeem, met een volledig wegwerpbare deksel en liner cartridge, elimineert de noodzaak voor schoonmaak, vermindert afval, bespaart kosten en verlaagt het energieverbruik.

Kies voor de meest duurzame en efficiënte oplossing met de dameshygiënebox van The Healthy Workplace en draag bij aan een groenere toekomst.

Uniek bruikleensysteem

Profiteer van ons innovatieve full-service bruikleensysteem. U betaalt geen huur, maar alleen voor de vullingen die u afneemt. De zeepdispensers en handdoekautomaten zijn dus gratis te gebruiken. Dit systeem biedt duurzame en kostenbesparende oplossingen die uw verwachtingen zullen overtreffen.

Regelmatige aanvulling van voorraad

Wij nemen het voorraadbeheer volledig uit handen. Elke 2 tot 4 weken bezoeken wij u persoonlijk om de voorraad up-to-date te houden, zodat u altijd verzekerd bent van een schone, verzorgde en frisse ruimte voor uw gasten, klanten en medewerkers.

24/7 Service

Bij The Healthy Workplace krijgt u toegang tot onze 24-uurs service. Wij staan altijd voor u klaar en bieden snelle hulp bij problemen. Onze 24/7 service betekent dat we vaak binnen 8 uur ter plaatse zijn. Belt u ’s ochtends, dan staan we soms al aan het eind van de middag bij u voor de deur. Bij storingen of defecten aan automaten komen wij dezelfde dag nog langs met een vervangend apparaat.

Wilt u meer informatie?

We kunnen veel voor u betekenen! Wilt u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en oplossingen voor uw bedrijf bespreken? Neem contact met ons op en ontdek hoe The Healthy Workplace uw hygiënebeheer kan verbeteren en verduurzamen.

Alle voordelen van Sanitaire Full-Service voor uw ruimte!

 • Uniek bruikleensysteem zorgt voor kostenbesparing
 • Gratis automaten en dispensers
 • Regelmatig aanvulling van voorraad
 • Alles volledig uitgepakt en in de kast
 • 24/7 full service

Profiteer van Full-Service Plus:

Geurendispenser met app bedienbaar

De duurzame keuze van De Bio-bin Dameshygienebox

De dameshygiënebox van The Healthy Workplace staat niet alleen bekend om haar efficiëntie en gebruiksgemak, maar ook om haar milieuvriendelijkheid. De Bio-bin, onderdeel van deze innovatieve hygiëneoplossing, draagt het prestigieuze ** certificaat carbon food print. Dit certificaat bevestigt dat de Bio-bin een verantwoorde keuze is voor het milieu.

Het ** certificaat carbon food print wordt toegekend aan producten die een minimale impact hebben op het milieu, dankzij een lage CO2-uitstoot gedurende hun levenscyclus. Door te kiezen voor de Bio-bin, draagt uw bedrijf bij aan de vermindering van de ecologische voetafdruk en ondersteunt u een duurzame toekomst.

Duurzame voordelen van de Bio-bin:

 • Lage CO2-uitstoot: De Bio-bin heeft een minimale impact op het milieu gedurende haar levenscyclus.
 • Volledig biologisch afbreekbaar: Het cartridge-systeem zorgt voor minder afval en milieuvriendelijke verwerking.
 • Certificering: Draagt het ** certificaat carbon food print, wat garant staat voor milieuvriendelijkheid.
 • Vermindering van afval: Dankzij het innovatieve ontwerp wordt de hoeveelheid geproduceerd afval geminimaliseerd.
 • Ondersteuning van duurzaamheid: Uw keuze voor de Bio-bin draagt bij aan een schonere planeet en een duurzame toekomst.

Met de dameshygiënebox van The Healthy Workplace kiest u niet alleen voor een efficiënte en hygiënische oplossing, maar ook voor een product dat actief bijdraagt aan het behoud van ons milieu. Door te investeren in deze duurzame oplossing, laat u zien dat uw bedrijf zich inzet voor milieubewustzijn en duurzaamheid.

Essentiële producten voor handhygiëne en toiletruimten

Complete oplossingen voor een gezondere, schonere werkplek. Complete duurzame groene oplossingen voor een gezondere, schonere werkplek.

Full-service

+ Uniek bruikleensysteem
+ Gratis automaten en dispensers.
+ Regelmatige aanvulling van voorraad
+ Altijd 24/7 full service.

Full-service+

+ Full-service
+ Alle Full-service voordelen
+ Geurenservice
+ Tank tot tank Soapservice
+ En meer!

Geuren service

+ Dé parfum automaat voor iedere ruimte.
+ FRIS parfum dispensers.
+ Gratis geurentest.
+ Onderhouden
+ Meer!