Skip to main content

Soap barrel service: van tank tot tank

Geen gedoe meer met losse flacons, extra dozen en plastic verpakkingen. We vullen jouw zeepcontainer rechtstreeks van tank tot tank, handig!

Zeep innovatie van tank tot tank

De moderne werkplek vraagt om innovatieve oplossingen die zowel efficiënt als milieuvriendelijk zijn. Bij The Healthy Workplace begrijpen we de behoefte aan eenvoud en duurzaamheid in uw dagelijkse bedrijfsvoering.

Vragen over onze Soapservice

  • Hoe werkt de Tank tot Tank Soapservice precies?

De service werkt door een centrale RVS tank in de voorraadkast te plaatsen. De schoonmaker vult een mobiele schenker vanuit deze tank en gebruikt deze om meerdere zeepautomaten en geurdispensers per ronde bij te vullen.

  • Hoeveel tijd bespaart de Tank tot Tank Soapservice?

Doordat de schoonmaker meerdere zeepautomaten tegelijk kan bijvullen zonder telkens terug te lopen naar de voorraadkast, bespaart onze service aanzienlijk tijd.

  • Is de Tank tot Tank Soapservice kostenbesparend?

Ja, door het verminderen van verpakkingsmateriaal en de efficiëntere werkwijze kunnen de kosten voor schoonmaakmiddelen en arbeid worden verlaagd.

  • Is de mobiele schenker gemakkelijk te gebruiken?

Ja, de mobiele schenker is ontworpen voor gemak en efficiëntie. Het is gemakkelijk te hanteren en kan meerdere zeepautomaten tegelijk bijvullen.

Onze soapservice

Onze Tank tot Tank Soapservice is een geavanceerde bijvulservice voor geurdispensers en zeepautomaten. Deze service elimineert het gedoe van losse flacons en overtollige verpakkingen, en biedt een directe, schone manier om uw dispensers bij te vullen.

Mooi geschenk!

Uitpakken is natuurlijk erg leuk voor cadeautjes maar niet voor alle dozen van zeepflaconnetjes.

  • Bijgevuld vanuit de tank – In de voorraadkast staat een RVS tank die waar de schoonmaker z’n mobiele schenker mee vult.
  • Meer zeepautomaten tegelijk – Met de mobiele schenker vult de schoonmaker direct meerdere zeepautomaten per ronde, zonder terug te moeten lopen naar de voorraadkast.
  • Gemakkelijk & sneller bijvullen – Met de mobiele schenker is het gemakkelijker en sneller voor de schoonmaker om de zeepautomaten bij te vullen.
  • Minder plastic en minder afval – geen losse extra dozen, verpakkingen en flaconnetjes. De schoonmaker heeft 1 mobiele schenker op z’n schoonmaakkar.

Ontdek het gemak en de efficiëntie van onze Tank tot Tank Soapservice. Verminder plastic afval en vereenvoudig uw bijvulproces vandaag nog!

Schenk maar vol!

De mobiele schenker is eenvoudig in gebruik en zorgt ervoor dat het bijvullen van zeepautomaten sneller en gemakkelijker gaat. Geen gedoe meer met losse flacons; één schenker op de schoonmaakkar volstaat.

Essentiële producten voor handhygiëne en toiletruimten

Complete oplossingen voor een gezondere, schonere werkplek. Complete duurzame groene oplossingen voor een gezondere, schonere werkplek.

Full-service

+ Uniek bruikleensysteem
+ Gratis automaten en dispensers.
+ Regelmatige aanvulling van voorraad
+ Altijd 24/7 full service.

Full-service+

+ Full-service
+ Alle Full-service voordelen
+ Geurenservice
+ Tank tot tank Soapservice
+ En meer!

Geuren service

+ Dé parfum automaat voor iedere ruimte.
+ FRIS parfum dispensers.
+ Gratis geurentest.
+ Onderhouden
+ Meer!