Skip to main content
DuurzaamToiletpapierautomaatVerbetering

Meters maken met onze Jumborollen!

By No Comments2 min read
Meters maken met onze, Jumbo rollen voor toiletpapierautomaten

Onze extra lange Jumbo-rollen van 280 meter zijn speciaal ontworpen voor toiletpapierautomaten en bieden tal van voordelen die uw sanitaire dienstverlening efficiënter en duurzamer maken.

Minder frequent bijvullen: Dankzij de grotere capaciteit van deze rollen hoeft uw schoonmaakpersoneel de toiletpapierautomaten veel minder vaak bij te vullen. Dit bespaart tijd en vermindert de onderbrekingen tijdens de werkdag, waardoor uw medewerkers zich kunnen concentreren op andere belangrijke taken.

Vermindering van verpakkingsmateriaal: De langere levensduur van elke rol betekent dat er minder rollen nodig zijn over een bepaalde periode. Dit resulteert in een aanzienlijke vermindering van het verpakkingsmateriaal, wat niet alleen kosten bespaart maar ook bijdraagt aan een lagere milieu-impact. Dit sluit perfect aan bij onze inzet voor duurzaamheid binnen The Healthy Workplace.

Minder sjouwen: Minder vaak bijvullen betekent ook minder sjouwen met zware dozen vol toiletpapier. Dit vermindert de fysieke belasting voor uw schoonmaakpersoneel en draagt bij aan hun welzijn en duurzame inzetbaarheid.

Kostenbesparingen: Door de verhoogde efficiëntie en verminderde noodzaak voor frequente voorraadbestellingen, kunnen bedrijven aanzienlijke kostenbesparingen realiseren.

Constante beschikbaarheid: De kans dat uw toiletpapierautomaten leeg raken, wordt aanzienlijk verminderd, wat zorgt voor een constante beschikbaarheid van toiletpapier voor uw medewerkers en bezoekers. Dit verhoogt de tevredenheid en het comfort binnen uw organisatie.

Minder afval: Doordat de rollen langer meegaan, wordt er minder afval geproduceerd in de vorm van lege hulzen en verpakkingen. Dit draagt bij aan een schonere en milieuvriendelijkere werkomgeving.

Deze voordelen maken onze extra lange Jumbo-rollen voor toiletpapierautomaten een uitstekende keuze voor bedrijven die efficiëntie, duurzaamheid en kostenbesparing hoog in het vaandel hebben staan. Bij The Healthy Workplace zorgen we ervoor dat uw sanitaire voorzieningen altijd op het hoogste niveau functioneren, met oog voor zowel de behoeften van uw medewerkers als het milieu.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie?

Ik ben altijd bereikbaar om samen de beste oplossingen voor uw organisatie te vinden. Van een passende offerte tot voorraadbeheer, wij zorgen voor een naadloze ervaring.

Voor een persoonlijk gesprek over sanitaire oplossingen, bel gerust. Onze 24/7 service garandeert dat we altijd klaar staan wanneer u ons nodig heeft.