Skip to main content
Verbetering

Samenwerken met Kimberly Clark Professional

By No Comments2 min read
Nederlands_verkooppunt_Kimberly_Clark

Nederlands_verkooppunt_Kimberly_ClarkWaarom werkt The Healthy Workplace samen met Kimberly-Clark Professional? Kimberly Clark heeft een goede visie op duurzaamheid. Zij willen, net als wij, een betere wereld creëren.  Als je producten van Kimberly-Clark gebruikt in de toiletten en sanitaire ruimtes van je bedrijf, weet je zeker dat je bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Hoe doen we dat dan? Hoe kun je met de inrichting van sanitaire ruimtes in je bedrijf óók werken aan een duurzamere wereld?

Kimberly Clark duurzame producten

Er zijn een aantal manieren waarop we werken aan een beter milieu en een duurzamere wereld. Een kleine greep uit de opties:

  • De handdoeken worden gemaakt met de Airflex-technologie, waardoor er 17% minder houtvezels worden gebruikt dan bij andere handdoeken.
  • Kimberly Clark gebruikt compressietechnologie zodat er meer in een doos past, waardoor broeikasgassen worden teruggedrongen.
  • Veel van hun (en dus onze!) producten zijn FSC en/of Ecolabel gecertificeerd.
  • De handontsmetters zijn gemaakt van hernieuwbare bio-ethanol.
  • De foamzeep biedt twee keer zoveel handwasdoseringen per liter dan gewone vloeibare zeep.
  • De KLEENEX en SCOTT handdoeken zijn gemaakt met zogeheten absorbency pockets. Daardoor heb je minder handdoeken nodig om je handen af te drogen na het handen wassen.

Kimberly Clark en The Healthy Workplace zijn voortdurend bezig om bij elke fase van een product de impact op het milieu te verminderen. Van ontwerp tot de uiteindelijke afvoer.

Door te kiezen voor producten van Kimberly Clark en een samenwerking met The Healthy Workplace, kun je ook met jouw bedrijf een steentje bijdragen aan een betere wereld.

Wil je alle ins en outs hierover horen? Maak kennis met de werkwijze van The Healthy Workplace, in een persoonlijk gesprek met Menno Slot. En kijk hoe jij met duurzame keuzes kunt bijdragen aan de wereld.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie?

Ik ben altijd bereikbaar om samen de beste oplossingen voor uw organisatie te vinden. Van een passende offerte tot voorraadbeheer, wij zorgen voor een naadloze ervaring.

Voor een persoonlijk gesprek over sanitaire oplossingen, bel gerust. Onze 24/7 service garandeert dat we altijd klaar staan wanneer u ons nodig heeft.