Skip to main content
Handdoekautomaten

De handdoekautomaat is stuk. Wat te doen?

By No Comments2 min read
handdoekautomaat stuk

handdoekautomaat stukIs de handdoekautomaat stuk? Natuurlijk is dat heel vervelend. Handen wassen en goed kunnen drogen is immers belangrijk voor de hygiëne in je bedrijf. Maar geen nood. We helpen je graag met tips om te achterhalen waar het probleem in de handdoekautomaat zit én dan helpen we je ook graag om deze zo snel mogelijk op te lossen.

Controleer de installatie

Om te beginnen controleer je eerst of de automaat goed is bijgevuld. Of de handdoekrol op de goede plek zit. Tip: dit kun je eenvoudig zelf doen door de stappen van de handleiding voor het bijvullen van de handdoekautomaat te doorlopen. Hierover schreven we eerder op dit blog. Je kunt daar ook een video bekijken over de handdoekautomaat, hoe deze er van binnen uit hoort te zien. Zo spoor je makkelijk op waar het niet lekker loopt.

Als blijkt dat de automaat op de juiste manier is gevuld, maar hij werkt nog steeds niet naar behoren, dan kan het zijn dat er iets mis is met de rollen in de automaat. Bekijk goed of de rolllers naar behoren meedraaien met de handdoekrol. Ook kan het snij-mechanisme defect zijn waardoor de handdoekjes van de rol niet meer goed worden afgesneden.

handdoekautomaat bijvullen hoe doe je dat

Klik op de afbeelding voor de instructie-video ‘Handdoekautomaat bijvullen’

 

Handdoekautomaat stuk? Service nodig!

Het is heel vervelend dat de handdoekautomaat stuk is. En het zoeken naar een oplossing kost tijd. Dit besteedt je graag uit. Liever heb je binnen een dag een nieuwe handdoekautomaat staan die wél naar behoren werkt. Dat kán! Heb je (nog) geen vaste leverancier of servicemonteur voor onderhoud van de handdoekautomaten? Bel gerust met Menno Slot. The Healthy Workplace biedt namelijk een 24-uursservice voor het vervangen van de kapotte handdoekautomaat. Ook als je (nog) geen klant bent bij ons. Binnen no-time kunnen jij en je collega’s weer hygiënisch handen wassen en drogen.

 

Vernieuwing biedt kansen

Misschien is een kapotte handdoekautomaat ook hét moment om te kijken of je met een duurzamere handdoekautomaat bewuster én goedkoper uit kunt zijn. Vanuit ‘The Green Workplace’ denken we graag met je mee over de juiste oplossing.

Neem contact op voor meer informatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie?

Ik ben altijd bereikbaar om samen de beste oplossingen voor uw organisatie te vinden. Van een passende offerte tot voorraadbeheer, wij zorgen voor een naadloze ervaring.

Voor een persoonlijk gesprek over sanitaire oplossingen, bel gerust. Onze 24/7 service garandeert dat we altijd klaar staan wanneer u ons nodig heeft.