Skip to main content
Handdoekautomaten

Leverancier van handdoekautomaten voor bedrijven

By No Comments2 min read

leverancier van handdoekautomaten voor bedrijvenZoek je een leverancier voor handdoekautomaten in je bedrijf? Zijn de handdoekautomaten in je bedrijf aan vervanging toe? Loopt het contract met de huidige leverancier af? Misschien is het eens tijd om rond te kijken naar nieuwe mogelijkheden en een nieuwe leverancier. The Healthy Workplace is een leverancier van handdoekautomaten voor bedrijven, maar niet alleen dat. Je krijgt bij ons een uniek full service bruikleen concept. Dat betekent dat je de handdoekautomaten en dispensers gratis van ons mag gebruiken. Je betaalt alleen de verbruiksartikelen. En ook daar bespaar je op. We leggen graag uit hoe dat kan.

 

Besparen op handdoekautomaten

Wist je dat je minimaal 40% kunt besparen als je kiest voor de juiste oplossing en de juiste leverancier van handdoekautomaten in je bedrijf? Vanuit ‘The Healthy Workplace’ werken we met een bijzondere combinatie van ‘Aquarius’ handdoekautomaten en de Airflex handdoekrol. De Airflex handdoekrol is sterker, duurzamer en goedkoper dan de handdoekrollen die je gewend bent. Maar ook de werkwijze van onze handdoekautomaten is anders dan anders en zorgt daarmee voor een flinke besparing in verbruikte handdoeken.

 

Duurzame leverancier van handdoekautomaten

Wanneer je oog voor het milieu hebt, en er naast besparingen in je bedrijf ook voor kiest om de wereld te sparen. Ga dan voor sanitaire oplossingen van ons project ‘The Green Workplace’ om verspilling tegen te gaan en de duurzame inzetbaarheid te vergroten. In een persoonlijk gesprek leggen we graag uit hoe dit er in jouw bedrijf uitziet.

 

Zijn wij jouw mogelijke nieuwe leverancier van handdoekautomaten?

Wil je ook besparen op sanitaire dienstverlening én groener en duurzamer worden tot in het kleinste kamertje?
Wij kunnen een hoop voor je doen! In een persoonlijk gesprek lichten we graag de mogelijkheden en oplossingen voor je bedrijf toe.
Maak een afspraak met Menno Slot op telefoonnummer: 06 – 52 88 17 93.

Neem contact op.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie?

Ik ben altijd bereikbaar om samen de beste oplossingen voor uw organisatie te vinden. Van een passende offerte tot voorraadbeheer, wij zorgen voor een naadloze ervaring.

Voor een persoonlijk gesprek over sanitaire oplossingen, bel gerust. Onze 24/7 service garandeert dat we altijd klaar staan wanneer u ons nodig heeft.