Skip to main content
Zeepdispensers

Foamzeep dispenser van Kimberly Clark

By No Comments2 min read

We hadden het op dit blog al eerden over de verschillende zeepdispensers die op de markt zijn. Één zeepdispenser springt daar voor ons enorm uit en dat is de foamzeep dispenser van Kimberly Clark.

Het grote voordeel van de Kimberly Clark zeepautomaat is dat hij heel flexibel is. De meeste andere zeepdispensers hebben een zeeppompje op de automaat zelf. Daardoor zit je vast aan één soort navulling. Maar bij de zeepdispenser van Kimberly Clark kan er ook zó een andere zeep in. De zeep pomp zit namelijk in de zeepflacon, en niet vast aan de automaat. Het vervangen van de zeep is dus veel makkelijker én je zit niet meer vast aan één zeepsoort.

Foamzeep dispenser van Kimberly Clark hygiënischer

Wat maakt dat wij zo enthousiast zijn over deze zeepdispenser? Niet alleen de flexibiliteit! Omdat de zeeppomp geïntegreerd zit in de zeepflacon, heb je minder tot geen zeepresten in de automaat zelf. Dit blijkt veel hygiënischer dan bijvoorbeeld een cremezeepdispenser met vaste pomp, waarbij grote kans is op het lekken van zeep, wat naast een smeerboel ook een bron voor bacteriën kan worden.

Waarom kiezen voor foamzeep?

Waarom kiezen onze klanten vaak foamzeep? Er zit maar liefst een hele liter geconcentreerd foamzeep in een flacon. Dit is meer dan in de reguliere zeepautomaten. Zeep in foamvorm wordt in je hand tot wel 15 keer groter, daardoor verbruik je 53% minder zeep. Het waterverbruik daalt met 30%,  omdat foam sneller wegspoelt dan traditionele crème-zeep. Het resultaat van deze keuze is een flinke besparing in tijd (van bijvullen) en geld (in waterverbruik en aanschaf van nieuwe zeepflacons). Ook werk je zo mee aan een duurzamer bedrijf.

Er zit Aloë Vera in de foamzeep van Kimberly Clark. Dit zorgt voor zachtere handen en een subtiele geur na het handen wassen.

Meer informatie over zeep voor je bedrijf?

Wil je meer weten over wat de beste zeepdispenser is voor jouw bedrijf? Hoe je kunt besparen op tijd en geld en een innovatieslag kunt slaan in het verbeteren van de bedrijfshygiëne?

Neem contact op voor meer informatie.

Lees ook: 

Verschillende soorten zeepdispensers voor je bedrijf


Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie?

Ik ben altijd bereikbaar om samen de beste oplossingen voor uw organisatie te vinden. Van een passende offerte tot voorraadbeheer, wij zorgen voor een naadloze ervaring.

Voor een persoonlijk gesprek over sanitaire oplossingen, bel gerust. Onze 24/7 service garandeert dat we altijd klaar staan wanneer u ons nodig heeft.