Skip to main content
Handdoekautomaten

Handdoekautomaat bijvullen, hoe doe je dat?

By No Comments3 min read

handdoekautomaat bijvullen, stappenplanHoe kun je de handdoekautomaat bijvullen in je bedrijf? Er is niets vervelenders dan met natte handen het toilet moeten verlaten als de automaat leeg is. Voor jezelf niet, maar ook niet voor de collega’s, gasten en klanten in je bedrijf. 

In dit artikel leggen we graag uit hoe je dit probleem gemakkelijk zelf oplost, hoe je zelf de handdoekautomaat kunt aanvullen. Bekijk hieronder het stappenplan. 

Stap voor Stap: handdoekautomaat bijvullen

Deze stap voor stap handleiding om de handdoekautomaat bij te vullen is geschreven om makkelijk te maken.

Stap 1: Handdoekautomaat openen

Open de handdoekautomaat met het bijbehorende sleuteltje en draai de kap naar je toe. Je zit nu de binnenkant van de handdoekautomaat, waar je de rol kunt vervangen.

Stap 2: Oude handdoekrol verwijderen

Verwijder de oude rol uit de handdoekautomaat. Zit er nog een restje van de papieren handdoekjes op? Kijk dan hieronder voor een slimme tip om dit alsnog te gebruiken.

Stap 3: Nieuwe handdoekrol plaatsen

Pak de nieuwe handdoekrol en plaats hem in de handdoekautomaat tussen de rolhouders. Zorg dat de rol vanaf de achterkant afrolt, en klik het papier met het klemmetje vast aan de roller.

Stap 4: Nieuwe handdoekrol gebruiksklaar maken

Zit het papier met het klemmetje vast? Draai dan handmatig de onderste rol drie keer tot het papier goed op zijn plek zit.

Stap 5: De handdoekautomaat sluiten

De handdoekautomaat is nu bijgevuld en weer klaar voor gebruik. Je kunt de handdoekautomaat weer afsluiten door de klep dicht te klikken.

 

Demo handdoekautomaat bijvullen op video

Slimme tip: restjes van de handdoekrol opmaken

Tot slot hebben we nog een slimme tip, dit zie je ook in de video hierboven. In onze handdoekautomaat zit een speciale functie, waarmee je zelfs de laatste restjes van de (vorige) rol helemaal opgebruikt. Je gebruikt de handdoek-papierrollen dus heel duurzaam en efficiënt, én bespaart daarmee een hoop.

Om de restrol-functie te gebruiken, verplaats je de bijna-lege rol naar de onderste roller in de handdoekautomaat, en plaats je de nieuwe volle handdoekrol zoals hierboven in het stappenplan beschreven.

 

Hulp nodig?

Met deze stap voor stap handleiding om zelf je handdoekautomaat bij te vullen hopen we je verder geholpen te hebben.

Kom je er toch niet uit? Neem contact op met Menno van ‘The Healthy Workplace’ voor al je vragen over handdoekautomaten en sanitaire bedrijfshygiëne. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Indien gewenst komen wij binnen 24 uur al bij je langs om te helpen.

Nog vragen? Neem contact op.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie?

Ik ben altijd bereikbaar om samen de beste oplossingen voor uw organisatie te vinden. Van een passende offerte tot voorraadbeheer, wij zorgen voor een naadloze ervaring.

Voor een persoonlijk gesprek over sanitaire oplossingen, bel gerust. Onze 24/7 service garandeert dat we altijd klaar staan wanneer u ons nodig heeft.