Handdoekautomaten

Wat is een Airflex handdoekrol?

By 25 september 2017 No Comments

The Healthy Workplace maakt gebruik van de ‘Airflex handdoekrol’. Je hebt er vast al eens van gehoord. Maar wat zijn Airflex handdoekrollen nou precies en waarom zijn ze beter dan de bekende papieren handdoekjes óf katoenen handdoekrol? We leggen het in dit artikel graag aan je uit.

 

Airflex handdoekrol = sterker

Airflex handdoekrol Kimberly_Clark_The_Healthy_WorkplaceDe ‘Airflex handdoekrol’ is een gepatenteerd product van Kimberly Clark. Het is een papierrol met handdoekjes waar katoen door verweven is. Dat maakt de handdoekjes veel sterker dan de ouderwetse papieren variant. Denk maar eens in: de papierrol zit in de handdoekautomaat en je moet het handdoekje eruit trekken. Door de trekkracht scheurt het normale papier vaak. Bij Airflex handdoekjes is dat voorbij. De handdoekrol is door de combinatie van papier en katoen namelijk supersterk, maar toch zacht als textiel voor de handen. Plus: de handdoekjes met Airflex nemen meer water op, maar scheuren niet als ze nat zijn.

 

Airflex handdoekrol = duurzamer

Omdat de Airflex handdoekrol beter absorbeert, kan de gebruiker snel en effectief handen drogen. Zo worden er minder handdoekjes verbruikt, en is er minder afval. Door de unieke combinatie van papier en katoen, is er 17% minder houtvezel nodig om papier te maken. Zo draag je als gebruiker bij aan minder houtkap en een duurzamer milieu. Het katoen dat in de papierrol verwerkt wordt is van bio-katoen, dus ook daar is over nagedacht.

 

Airflex handdoekrol = grotere klanttevredenheid

Handdoeken met Airflex technologie nemen dus sneller vocht op, dan de oorspronkelijke papieren handdoekjes. Dit betekent dat de toiletgebruikers (je klanten) effectiever hun handen kunnen drogen, en dat zorgt voor een prettige ervaring. Ook komen de handdoeken makkelijker uit de dispenser of handdoekautomaat, en scheuren ze niet als ze nat zijn. Nog meer pluspunten voor gebruiksgemak, wat leidt tot tevreden klanten. En door het zachte en textielachtige materiaal hebben je klanten een fijn gevoel. En we weten allemaal hoeveel tevreden klanten waard zijn.

 

Besparen met Airflex handdoekrol

Door gebruik te  maken van de unieke kwaliteiten van papier (goedkoop en dun) en katoen (sterk en duurzaam), is het mogelijk om tevens geld te besparen in uw bedrijf. Doordat de Airflex handdoekrol met compressietechnologie is bewerkt. Met dunnere handdoekjes en een hoger absorptievermogen is het dus mogelijk om méér handdoekjes op één rol te plaatsen. Schrik niet, er zit maar liefst 350 meter op een Airflex handdoekrol. Meer handdoekjes op één rol en efficiënter gebruik, betekent ook minder voorraden nodig én minder vaak de handdoekautomaat bijvullen. Dit levert al snel een grote besparing op.

(Kun je de video niet openen? Klik dan hier voor de uitlegvideo over Airflex technologie.)

Meer weten over de Airflex handdoekrol voor je bedrijf?

Wil je meer weten over de speciale Airflex handdoekrol voor efficiëntere hygiëne in je bedrijf? Of over de besparingen die het inzetten van deze unieke handdoekjes voor jouw bedrijf met zich mee kan brengen? Neem contact op met Menno van ‘The Healthy Workplace’. Hij komt graag bij je langs om je het verschil te laten voelen en een berekening op maat te maken van hoeveel je kunt besparen in je bedrijf.

Nog vragen? Neem contact op.